Beste ouders, opvoeders,

De scholen zijn nu al 7 weken alleen open voor noodopvang.

Je hebt via de media vernomen dat sommige leerjaren vanaf 15 mei opnieuw enkele dagen les krijgen.

Voor OV1, OV2 en CLUB9 en leerlingen OV3 uit het observatiejaar, de opleidingsfase en het eerste jaar van de kwalificatiefase zal dit niet kunnen.

De leerlingen van  het 2de kwalificatiejaar en de integratiefase worden op 15 mei in de voormiddag wel op school verwacht, tenzij zij tot een risicogroep behoren. Wij hebben hier heel hard over nagedacht om de veiligheid van leerlingen en personeel te waarborgen. Zij krijgen hierover volgende week meer informatie.

Wij weten dat dit van jou een grote inspanning vraagt en dat het ook moeilijk is voor je kind. Toch vragen we je om die inspanning nog verder vol te houden.

Door de maatregelen die we van de overheid moeten volgen kunnen we voor de leerlingen van OV1, OV2, CLUB9, OV3 (OBS, OF en 1 KF) de school alleen openstellen voor noodopvang. Hiervoor kan u nog steeds terecht op nummer 0499/71.19.18.

Vanaf 15 mei worden de regels aangepast voor de leerlingen  die naar de opvang komen. Zoals u weet worden mondmaskers dan verplicht. Ook het gebruik van de lokalen en toiletten zal anders verlopen. Daarover krijgt u volgende week meer informatie.

Met vriendelijke groeten, namens personeel en bestuur

Veerle Verheyden

Directeur

Categorieën: nieuws